Over ons

Link2Doc biedt ondersteuning bij het opstellen van een offerteaanvraag. En begeleidt u als er bij een aanbesteding extra vakkennis nodig is op het gebied van print- en documentmanagement. Zoals het inkopen van multifunctionals, printers, scanners, faxen, archivering en softwareoplossingen. Tevens begeleidt Link2Doc organisaties bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingen in alle branches.

Inkoopbegeleiding

Link2Doc is opgericht, door Evelien van den Berg, met de gedachte de inschrijver en de aanbestedende dienst op een fijne manier efficiënt met elkaar te verbinden. Bij een inkooptraject op het gebied van print- en documentmanagement wordt vaak uitsluitend gekeken naar de hardware en de software. Terwijl de echte winst zit in het optimaliseren van de processen en het veranderen van de werkmethodiek. Alleen als alle schakels binnen het gehele proces op elkaar aansluiten, zal het gewenste resultaat behaald worden. Hierbij is kennis van de printing markt essentieel.

Begeleiding inschrijvingen

Het is voor veel bedrijven een uitdaging om mee te komen in de wereld van aanbestedingen. De juridische complexiteit, strakke planningen en de grote hoeveelheid werk zorgen er vaak voor dat men besluit om niet in te schrijven. Dit is een gemiste kans! Link2Doc helpt inschrijvers hun stukken te verbeteren en kan als bidmanager het proces begeleiden ongeacht in welke branche u wenst in te schrijven.

Workshop Tenderned

Link2Doc is de schakel tussen het bedrijfsleven en de overheid. Wij zorgen dat u goed getraind zelf aan de slag kunt met Tenderned. Op deze manier komen alle overheidsopdrachten binnen uw handbereik en kunt u zelfstandig, of met hulp en advies, aan de slag.

Wat kunt u verwachten van Link2Doc

Veel branche ervaring; Door het werken aan zowel de inkoop- als de verkoop-kant, is Link2Doc in staat om verder met u in de materie te duiken en u te behoeden voor valkuilen.

Resultaatgericht; Link2Doc werkt overzichtelijk, nauwkeurig en doelgericht en gebruikt de ervaringen uit de sport om tot een resultaat te komen.

Betrouwbaar; Uw organisatie kan wensen hebben. Link2Doc zal u een eerlijk advies geven over de haalbaarheid van deze wensen en u juist adviseren.

Persoonlijke benadering; Link2Doc is betrokken bij u als klant. Niet alleen tijdens een traject, maar ook erna. Een goede samenwerking is de basis voor succes.

De Link naar…korte lijnen en één contactpersoon. Met een team van specialisten op verschillende gebieden komen we samen tot het beste resultaat. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd en is de betrouwbaarheid en betrokkenheid hoog.

Met Link2Doc wordt de link gelegd tussen meerdere disciplines om zo te komen tot een totaal oplossing die werkt!

itil-Certifications

Link2Doc is ITIL gecertificeerd.

sunfield

Link2Doc heeft een samenwerkingsverband met Sunfieldconsulting. Om het positieve verschil te kunnen maken zoekt Sunfieldconsulting naar ruimte om maatschappelijke en duurzame oplossingen te koppelen aan inkoop- en aanbestedingsvraagstukken en op deze manier ‘impact te creëren’.

Kijk ook eens op Linkedin en twitter!

KvK nummer: 63374102