Webinars

Wenst u Tenderned ondersteuning? Link2Doc is de schakel tussen het bedrijfsleven en de overheid. Wij zorgen dat u goed getraind zelf aan de slag kunt. Op deze manier komen alle overheidsopdrachten binnen uw handbereik en kunt u zelfstandig, of met hulp en advies, aan de slag.

Jaarlijks koopt de overheid voor circa 73 miljard euro in bij meer dan 70.000 verschillende leveranciers. Hiervoor worden ruim 10.000 aanbestedingen uitgeschreven. Dit brengt voor zowel overheden als ondernemingen veel werk met zich mee. TenderNed (marktplaats van de overheid) vereenvoudigt dit proces. TenderNed bespaart niet alleen tijd en geld. Het geeft ondernemingen op één plek ook inzicht in alle overheidsopdrachten. De Aanbestedingswet 2012 verplicht aanbestedende diensten om al hun openbare aanbestedingen op TenderNed te publiceren.

Link2Doc is licentiehouder van TenderNed. Dat betekent dat wij door TenderNed zijn erkend als trainings- en adviesbureau.

Webinar Basis Aanbesteden middels Tenderned

Wilt u meer weten over aanbesteden? Overweegt u in te schrijven op een overheidsopdracht, maar weet u niet waar u moet beginnen en wat erbij komt kijken? of bent u een aanbestedende dienst en is het werken met Tenderned nieuw voor u? Tijdens de workshop aanbesteden en Tenderned leert u de basis van de aanbestedingswet en hoe het proces van aanbesteden in zijn werk gaat. Wat zijn de rechten en plichten van een aanbestedende dienst en de inschrijver? Link2Doc is de schakel die u als inschrijver aan de aanbestedende dienst verbindt!

Wilt u weten hoe het platform van TenderNed werkt zodat u er zelf mee aan de slag kunt? Of geeft u het proces uit handen, maar wilt u wel kennis hebben over het tenderproces? Dan is deze training zeker voor u geschikt.

Deze webinar is geschikt voor zowel het MKB als aanbestedende diensten.

Webinar basis Aanbesteden middels Tenderned voor aanbestedende diensten


Webinar Aanbesteden middels Tenderned

Tijdens de webinar Aanbesteden middels Tenderned leert u hoe het proces van aanbesteden in zijn werk gaat middels Tenderned. De modules in Tenderned worden besproken en vervolgens zal er met een fictieve casus als team worden gewerkt. U gaat zelf in de cursusomgeving aan de slag op uw eigen laptop.

Webinar Aanbesteden middels Tenderned voor aanbestedende diensten


Webinar Inkoop Multifunctionals

Gaat u binnenkort een aanbesteding opstarten of gaat u een offerte traject opstarten (RFP) voor het inkopen van multifunctionals, printers, bijbehorende software of/en een repro-omgeving?

Tijdens de webinar Inkoop Multifunctionals krijgt u inzicht in de markt en de nieuwste ontwikkelen.

U krijgt een leidraad om de aanbesteding/offerte aanvraag correct binnen uw organisatie op te starten en te doorlopen.

Onderwerpen die behandeld zullen worden:

  • de ontwikkelingen in de markt
  • Instinkers en valkuilen
  • Opstellen programma van eisen
  • Kwalitatieve gunningscriteria opstellen
  • Leidraad

Webinar Inkoop Multifunctionals