Workshops

Wenst u Tenderned ondersteuning? Link2Doc is de schakel tussen het bedrijfsleven en de overheid. Wij zorgen dat u goed getraind zelf aan de slag kunt. Op deze manier komen alle overheidsopdrachten binnen uw handbereik en kunt u zelfstandig, of met hulp en advies, aan de slag.

Workshop (Europees) aanbesteden en Tenderned

Wilt u meer weten over aanbesteden? Overweegt u in te schrijven op een overheidsopdracht, maar weet u niet waar u moet beginnen en wat erbij komt kijken? of bent u een aanbestedende dienst en is het werken met Tenderned nieuw voor u? Tijdens de workshop aanbesteden en tenderned leert u de basis van de aanbestedingswet en hoe het proces van aanbesteden in zijn werk gaat. Wat zijn de rechten en plichten van een aanbestedende dienst en de inschrijver? Link2Doc is de schakel die u als inschrijver aan de aanbestedende dienst verbindt!

Jaarlijks koopt de overheid voor circa 73 miljard euro in bij meer dan 70.000 verschillende leveranciers. Hiervoor worden ruim 10.000 aanbestedingen uitgeschreven. Dit brengt voor zowel overheden als ondernemingen veel werk met zich mee. TenderNed (marktplaats van de overheid) vereenvoudigt dit proces. TenderNed bespaart niet alleen tijd en geld. Het geeft ondernemingen op één plek ook inzicht in alle overheidsopdrachten. De Aanbestedingswet 2012 verplicht aanbestedende diensten om al hun openbare aanbestedingen op TenderNed te publiceren. Wilt u weten hoe het platform van TenderNed werkt zodat u er zelf mee aan de slag kunt? Of geeft u het proces uit handen, maar wilt u wel kennis hebben over het tenderproces? Dan is deze training zeker voor u geschikt.

Tijdens de training zult u gebruik maken van een exclusieve cursusomgeving van Tenderned, waarin fictieve casussen zijn voorbereid. U gaat zelf in de cursusomgeving aan de slag op uw eigen laptop.

Link2Doc is licentiehouder van TenderNed. Dat betekent dat wij door TenderNed zijn erkend als trainings- en adviesbureau. Alle trainingen worden incompany georganiseerd bij u op locatie.

Wenst u geen incompany training, maar wilt u aansluiten bij een bestaande workshop? Dat kan, hieronder vindt u de informatie. Meld u gerust aan.

In verband met deze bijzondere tijd waarin wij samen leven met het corona virus, worden de trainingen niet fysiek maar via Zoom of Teams aangeboden.

Workshop Inkoop Multifunctionals

Workshop Aanbesteden en Tenderned voor aanbestedende diensten

Workshop Aanbesteden en Tenderned voor inschrijvers (MKB)