Webinars

Basis Aanbesteden middels Tenderned voor inschrijvers

Webinar aanbesteden

Wilt u meer weten over aanbesteden? Overweegt u in te schrijven op een overheidsopdracht, maar weet u niet waar u moet beginnen en wat erbij komt kijken? of bent u een aanbestedende dienst en is het werken met Tenderned nieuw voor u? Tijdens de webinar aanbesteden en Tenderned leert u de basis van de aanbestedingswet en hoe het proces van aanbesteden in zijn werk gaat. Wat zijn de rechten en plichten van een aanbestedende dienst en de inschrijver? Link2Doc is de schakel die u als inschrijver aan de aanbestedende dienst verbindt! Wilt u weten hoe het platform van TenderNed werkt zodat u er zelf mee aan de slag kunt? Of geeft u het proces uit handen, maar wilt u wel kennis hebben over het tenderproces? Dan is deze training zeker voor u geschikt.


Aanbesteden middels Tenderned voor aanbestedende diensten

Webinar aanbesteden

Tijdens de webinar Aanbesteden middels Tenderned leert u hoe het proces van aanbesteden in zijn werk gaat middels Tenderned. De modules in Tenderned worden besproken en vervolgens zal er met een fictieve casus als team worden gewerkt. U gaat zelf in de cursusomgeving aan de slag op uw eigen laptop.


Inkoop Multifunctionals

Webinar aanbesteden

Gaat u binnenkort een aanbesteding opstarten of gaat u een offerte traject opstarten (RFP) voor het inkopen van multifunctionals, printers, bijbehorende software of/en een repro-omgeving? Tijdens de webinar Inkoop Multifunctionals krijgt u inzicht in de markt en de nieuwste ontwikkelen. U krijgt een leidraad om de aanbesteding/offerte aanvraag correct binnen uw organisatie op te starten en te doorlopen. Onderwerpen die behandeld zullen worden:

  • Ontwikkelingen in de markt
  • Instinkers en valkuilen
  • Opstellen programma van eisen
  • Kwalitatieve gunningscriteria opstellen
  • Prijzenblad voorbeelden
  • Leidraad

Neem contact op: