Diensten

Inkoopbegeleiding

link2doc printers

Wil u een (Europese) aanbesteding of een RFP in de markt zetten en heeft u hierbij ondersteuning nodig? Link2Doc biedt verschillende diensten bij de ondersteuning van het opstellen van een offerteaanvraag in elk marktsegment. Hiervoor heeft Link2Doc een aantal pakketten waaruit u kunt kiezen.


Projectmanagement

Zoekt uw organisatie een IT projectmanager om een (Europese) aanbesteding of een inkooptraject op te pakken en te implementeren binnen uw organisatie? Zoek niet verder. Link2Doc neemt u bij de hand in dit traject.


Contractmanagement

Nadat de implementatie is geweest en uw leverancier weer huiswaarts is gekeerd, is het belangrijk om het contract dat is afgesloten goed in de gaten te houden. Waar heeft u recht op? Zijn er duidelijke SLA’s afgesproken? Hoe gaan afnemer en leverancier met elkaar om gedurende een contractperiode? En is het contract nog up to date na het verstrijken van een aantal jaren? Zijn er zaken veranderd binnen uw organisatie waardoor het contract niet meer aansluit? Of wenst u met de leverancier naar de mogelijkheden te kijken van een aanpassing? Link2Doc levert diensten om u hierbij te ondersteunen.


Implementatie ondersteuning

Als u een gecombineerde implementatie moet doen van hardware, software en trainingen verspreidt over meerdere locaties met meerdere contactpersonen, dan legt dit een grote druk op de dagelijkse organisatie. Medewerkers moeten ge├»nformeerd en getraind worden, wellicht kunnen tijdelijk een aantal processen niet ingeregeld worden en ondervindt de werkvloer hierdoor hinder van de implementatie. Samen met uw ICT-, facilitair- en inkoopteam kan Link2Doc zorgen dat alles goed verloopt.


Bidmanagement

hulp bij inschrijven aanbesteding

Om deel te nemen als inschrijver aan een (Europese) aanbesteding moeten er veel zaken geregeld worden. Dit alles is een tijdrovende klus waarbij veel personen betrokken zijn. Link2Doc maken de juiste vertaalslag van het aanbestedingsdocument naar uw inschrijving. En zorgt dat u geen zaken over het hoofd ziet. Wenst u advies over algemene zaken die betrekking hebben op uw inschrijving? Of heeft u hulp nodig bij het schrijven van uw teksten? Link2Doc kan uw bouwstenen en teksten verbeteren.


Neem contact op: