Duurzaam inkopen

Link2Doc heeft een aantal samenwerkingsverbanden met een maatschappelijk en duurzaam karakter. Want duurzaam inkopen, dat is toch gewoon in deze tijd?

Sustainable Boost

Ook benieuwd waar je organisatie nu staat? Welke voordelen behaald kunnen worden met duurzaamheid? Hoe voldaan kan worden aan wet- en regelgeving? En welke stappen je moet zetten om daar te komen? Met onze pragmatische en integrale aanpak creëren wij inzicht, bewustwording en verbinding. Ook voor jouw organisatie is dit mogelijk. Binnen drie maanden realiseren wij met de SUB-barometer jouw duurzaamheidsplan, waarin strategie vertaald wordt in concrete duurzaamheidsmaatregelen, die gekoppeld zijn aan de Sustainable Development Goals (SDG’s). Voor meer informatie kijk op https://sustainableboost.nl/ of neem contact op met Link2doc voor meer informatie met betrekking tot duurzaam inkopen.

Sunfieldsconsulting

Om het positieve verschil te kunnen maken zoekt Sunfieldconsulting naar ruimte om maatschappelijke en duurzame oplossingen te koppelen aan inkoop- en aanbestedingsvraagstukken en op deze manier ‘impact te creëren’. Voor meer informatie kijk op http://sunfieldconsulting.nl/.