Details:

Naam Link2Doc Categorie Workshop voor Aanbestedende Dienst

Aanbesteden en Tenderned voor Aanbestedende Dienst

Wilt u meer weten over aanbesteden? Moet u een aanbesteding doorlopen, maar weet u niet waar u moet beginnen en wat erbij komt kijken? Tijdens de workshop aanbesteden en Tenderned leert u de basis van de aanbestedingswet en hoe het proces van aanbesteden in zijn werk gaat middels het gebruik van Tenderned. Wat zijn de rechten en plichten van een aanbestedende dienst en de inschrijver en hoe doorloop je de procedures?

Link2Doc is de schakel die u als inschrijver aan de aanbestedende dienst verbindt. Middels een testcasus zullen we tijdens de training in de Tenderned omgeving een Openbare Europese aanbesteding doorlopen en staan wij stil bij een marktoriëntatie en een meervoudig onderhandse aanbesteding. De cursist zal hands on oefeningen direct op zijn laptop mee doen.

Doelgroep
De praktijktraining is gericht op aanbestedende diensten en eventuele externe die betrokken zijn bij aanbestedingsprocessen en die kennis willen maken met wat aanbesteden concreet inhoudt.

Locatie & tijd
Locatie: Online
Duur: 1 dagdeel
Tijd: 13.30 – 17.30 uur

Het minimale aantal deelnemers voor deze training is 3. Het maximaal aantal deelnemers is 10.

Investering
De kosten bedragen € 150,- excl. btw per persoon.

Incompany & maatwerk trainingen
Het is mogelijk om voor meerdere deelnemers uit uw organisatie een maatwerk training te organiseren, eventueel op uw locatie.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over deze workshop? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden voor deze workshop?