Referenties

Hier vindt u referenties van een aantal tevreden klanten. Waaronder de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor informatie betreffende de achtergrond en inhoud van de verschillende opdrachten, neem gerust contact op met Link2Doc.

referenties van tevreden klanten
SVB

Aanbesteding productieprinters post

De opdracht was om de productie werkzaamheden binnen de SVB met betrekking tot de postkamer te garanderen. Op het gebied van printen, workflow software en couverteren. In de rol van projectleider is er oa een Europese aanbesteding doorlopen voor de vervanging van de productie multifunctionals.

“Het was erg fijn om met Evelien te werken omdat ze de nodige kennis en ervaring van de markt èn energie brengt. Dat zorgt voor resultaat waar we wat aan hebben. Prettig en kundig dus.”

 

Peter Roode

Manager facilities
Hanselman

Bidmanagement

Evelien heeft ons het afgelopen jaar uitstekend geholpen met een grote Tender. Mede door haar ervaring en sturing hebben we deze tender kunnen binnenhalen. Van harte aanbevolen! Succes verzekerd.

Ronald Dijkstra

Manager Commercie en Innovatie
referentie link2doc

In-company Tenderned en aanbestedingsrecht

BBA-bv heeft met grote tevredenheid, met vier personen, een in- company Workshop Tenderned / aanbestedingsrecht van Link2Doc gevolgd.

De inhoud van de workshop is in onderling overleg met Link2Doc afgestemd op onze wensen.

Middels een enthousiaste en duidelijke uitleg over de vooraf besproken onderwerpen en een online oefening op het platform Tenderned hebben wij een zeer interessante en leerzame dag gehad.

Nogmaals bedankt voor de leerzame dag Evelien.

 

ing. J. (Jeroen) Jansen

Bouwkundige Begeleidings Adviesgroep (BBA)
referenties van tevreden klanten link2doc

Begeleiding Erasmus Universiteit Rotterdam

Evelien van Link2Doc heeft voor de Erasmus Universiteit Rotterdam de aanbesteding van multifunctionals met succes afgerond. In een lastige (politieke) omgeving met een zware ICT-component wist Evelien de stakeholders goed te managen. Evelien heeft de goede skills om ‘het voor elkaar te krijgen’ en heeft veel diepgang over de materie zelf. Ik durf te stellen dat zonder de uitstekende bijdrage van Evelien de Erasmus Universiteit Rotterdam niet hetzelfde resultaat zou hebben behaald. Ik kan Evelien van harte aanbevelen!

 

John van Pelt

Hoofd Inkoop Erasmus
referentie link2doc

RFP multifunctionals

Link2Doc heeft ons geholpen bij het opstellen van de offerte-uitvraag voor nieuwe multifunctionals voor onze organisatie. Door kritische vragen te stellen is een Programma van Eisen opgesteld dat geheel aan onze eisen voldoet. Daarnaast hebben zij onder andere Activite ook advies gegeven over de gunningscriteria om zo op een objectieve wijze de aanbiedingen met elkaar te kunnen vergelijken.

Tot slot heeft Link2Doc ons ook geattendeerd op de eventuele zogenoemde “addertjes onder het gras”, zodat we achteraf niet voor verrassingen zouden komen te staan.

Kenmerkend voor Link2Doc zijn de grote betrokkenheid en de snelle reactietijd. Wij hebben erg prettig met ze samengewerkt.

 

 

Patricia Nell

Hoofd Facilitair Bedrijf cluster Logistiek

Neem contact op: